Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Talentus DNA

We trappen de werkdag af met een glimlach waaruit grote goesting spreekt. Goesting om te doen en te ondernemen. Goesting om kansen te grijpen en onze loopbaan zelf in handen te nemen. Goesting om onze verantwoordelijkheid te laten renderen – voor klanten en onszelf. Ons talent leeft. De deuren staan wagenwijd open voor onze ideeën. Dat betekent: korte beslissingslijnen en snel schakelen.

Onze zin in kennis is niet te stuiten. Gelukkig blijven we bij Talentus niet op onze honger zitten. We krijgen smakelijke kennisbrokken om ons potentieel te ontwikkelen. Ons opleidingstraject zit tjokvol variatie. Training, (on the job) coaching, blended learning … da’s smullen!

Hard werken? Ja. Plezier maken? Zeker. We geloven dat inzet loont én beloond moet worden. Daarom genieten wij veel vrijheid en vertrouwen, bijvoorbeeld dankzij telewerk en glijdende uren. Fun@work? Op vrijdag knallen de kurken en drinken we bubbels. Welcome to the TalentUS family!

Kwaliteit is ons stokpaardje. We waken erover in alles wat we doen.  Wij nemen alleen vrede met de ideale match – van kandidaat tot starter. We gaan voor altijd beter en trekken lessen uit hindernissen. Goed voor ons en onze klanten.

Sales is voor ons een partnership: meedenken, onder de huid kruipen en overtuigen. Onze aanpak? Open, transparant en zij aan zij. In dat tweerichtingsverkeer stuwen we elkaar omhoog en dagen we elkaar uit om nóg beter te doen. Iedereen content!

One size fits all  is niks voor ons. Zowel voor onze medewerkers als onze klanten gaan wij voor maatwerk: een individuele aanpak die motiveert.  We luisteren en stemmen af, want jij bent uniek. Passende opleidingen en coaching, een cafetariaplan op maat… zo halen en houden wij talent aan boord. Ook onze klanten zijn fan van ons engagement op maat.