Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Kandidaten

Talentus biedt zijn klanten een totaalbenadering, daarom zoeken we voortdurend kandidaten voor het invullen van vaste jobs.

Wij rekruteren talent!

Bij Talentus rekruteren we kandidaten voor vaste en tijdelijke jobs.
We zoeken voor elke gemotiveerde kandidaat de job die het best bij zijn of haar talenten past.

En dat doen we op onze eigen Talentus wijze: een ervaren en stabiele ploeg consulenten die de tijd nemen om je te leren kennen, die de arbeidsmarkt grondig kennen
en daardoor perfect kunnen inschatten wat voor jou de meest geschikte job is.

Tijdelijke jobs

Je kan om verschillende redenen kiezen om aan de slag te gaan als uitzendkracht: het biedt de nodige flexibiliteit, je houdt van afwisseling of je wil gewoon ervaring opdoen met misschien het vooruitzicht op een vaste job… Bovendien geniet je van hetzelfde sociale statuut en dezelfde sociale voordelen als vaste werknemers.

Via onze vacaturezoeker kan je steeds ons meest recente aanbod jobs raadplegen. Met een paar muisklikken stuur je jouw sollicatie en C.V. naar het betrokken Talentus kantoor en consulent.

Vind je niet meteen een gepaste job?

Stuur dan spontaan je C.V. naar je dichtsbijgelegen Talentus kantoor, we contacteren je bij een geschikte jobopportuniteit.

Gratis diensten voor uitzendkrachten

Talentus is niet zomaar een interimkantoor. Wij staan voor méér, want gemotiveerde uitzendkrachten geven een meerwaarde, een plus aan elke organisatie, zowel voor onze klanten als voor ons als uitzendkantoor.

Onze uitzendkrachten verdienen méér!

Zij zijn het kloppende hart van onze onderneming en verdienen meer dan een job en een loon. Ze verdienen de beste job en de beste omkadering, net als onze vaste medewerkers. Daarom zorgt Talentus voor iets extra’s.

Bij uw inschrijving in één van onze kantoren ontvangt u een welkomstpakket met meer informatie over wat Talentus meer voor u doet.