Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Kandidaten

Talentus helpt u bij de volgende carrièrestap!

Uw talent staat centraal

Wat zijn uw talenten, uw ervaringen en ambities? En bovenal wat zijn uw verwachtingen van uw nieuwe functie en werkgever? Wij luisteren naar uw verhaal!

Naast een diepgaand gesprek met één van onze deskundige recruiters, zal u ook online diverse testen afleggen. Waarom?
Op wetenschappelijke basis analyseren we welke functies en bedrijfsculturen het beste bij u passen. We vinden het belangrijk te weten wat u motiveert en tevreden stelt op lange termijn. Zich goed voelen, doet beter presteren! Wij streven naar een win-win situatie voor zowel de werknemer als de werkgever.

Ons engagement tegenover kandidaten is sterk! Gedurende het hele werving- en selectieproces kan u rekenen op onze expertise en advies in een open en transparante communicatie.

Open sollicitatie

Stuur ons een open sollicitatie naar het dichtbijgelegen kantoor als u tussen ons huidig aanbod toch geen passende vacature heeft gevonden. Want ook dan willen wij graag uw verhaal horen! Het is nu eenmaal onze passie om elke kandidaat te matchen aan een job die bij zijn of haar talenten past.

Niet meteen uw droomjob gevonden?

Stuur ons uw CV door en wij nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek!

Gratis diensten voor uitzendkrachten

Talentus is niet zomaar een interimkantoor. Wij staan voor méér, want gemotiveerde uitzendkrachten geven een meerwaarde, een plus aan elke organisatie, zowel voor onze klanten als voor ons als uitzendkantoor.

Onze uitzendkrachten verdienen méér!

Zij zijn het kloppende hart van onze onderneming en verdienen meer dan een job en een loon. Ze verdienen de beste job en de beste omkadering, net als onze vaste medewerkers. Daarom zorgt Talentus voor iets extra’s.

Bij uw inschrijving in één van onze kantoren ontvangt u een welkomstpakket met meer informatie over wat Talentus meer voor u doet.