Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Jouw carrièrepad

Als ambitieuze HR professional wil je je tanden zetten in je loopbaan. Je gaat geen uitdaging uit de weg, wil resultaten boeken en groeien in je job. Daar hoort een realistisch doorgroeitraject bij. Goed nieuws! Talentus heeft een sterk onderbouwd loopbaanpad voor je klaar, doorspekt met boeiende opleidingen.

Talentus biedt verschillende doorgroeimogelijkheden op functielevel in het recruitment team. Start je als HR consultant, dan leiden we je op tot een echte krak in je vak. Boek je mooie resultaten en ben je klaar voor je volgende stap? Dan voorzien we een doorgroeitraject tot Sales of HR consultant Expert. Gedurende 6 maanden werk je verschillende projecten uit. Op het einde van je traject presenteer je dit aan je leidinggevende, HR en het management.

Gebeten door sales en people management? Dan is de functie van HR Business Manager de logische volgende stap.

Ervaring in de business als leidinggevende? Ook binnen het managementteam kan je doorgroeien tot een expert niveau. Een managersfunctie op maat van jouw expertise en ambitie.

Bij ons zijn de groeimogelijkheden niet enkel verticaal. We zetten in op kantoor-overschrijdende projecten vanuit je interesseveld. Ook op de hoofdzetel en bij onze zusterbedrijven zijn er mogelijkheden voor jou weggelegd.