Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Talentus gaat voor u op zoek naar het meest geschikte talent

Werken met Talentus als uitzend-, werving- en selectiekantoor

Werken met Talentus als uitzend-, werving- en selectiekantoor biedt u tal van voordelen:

  • de vakkennis van onze medewerkers: onze professionals hebben gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied.
  • een tastbaar partnership: onze medewerkers analyseren aandachtig uw specifieke behoeften om steeds een oplossing op maat te realiseren.
  • een stabiele en gemotiveerde ploeg medewerkers: ze verzekeren de continuïteit én kwaliteit van onze dienstverlening. Uw persoonlijke contactpersoon heeft een grondige kennis van uw onderneming en bedrijfssector.

Talentus tekent voor de selectie en werving van uw vaste medewerkers. De vakkennis en ervaring van onze wervingsconsulenten, gecombineerd met een grondige analyse van uw behoeftes, resulteren in de selectie van getalenteerde kandidaten. Talentus gaat voor u op zoek naar het meest geschikte talent: van jonge “potentials” tot ervaren middenkaders.

Het inzetten van uitzendkrachten en tijdelijke medewerkers is dé oplossing wanneer u nood hebt aan flexibiliteit. Een grondige selectie gebaseerd op een diepte-interview, tests afgestemd op de opdracht en referentiechecks garanderen een perfecte match. Bovendien verzorgt Talentus de volledige administratieve opvolging voor u, waardoor het volledige proces in alle eenvoud kan verlopen.

Talentus beschikt met een nationale spreiding over een kantoor in uw buurt.

Maatwerk van onze ervaren specialisten

Een succesvol recruteringsproces van talentvolle vaste medewerkers omhelst verschillende aspecten.

Talentus neemt dit volledige proces op zich, of realiseert volgens uw wensen specifieke opdrachten op maat. U kan bij ons terecht voor het plaatsen van wervingsadvertenties op gespecialiseerde websites, de preselectie van kandidaten, interviews, testen… .

Kortom maatwerk van onze ervaren specialisten om uw werving- en selectieproces te ondersteunen.

Objectieve informatie over kandidaten

Uiteraard wenst u de nodige feedback bij de aanwerving van een nieuwe (vaste) medewerker. Talentus bezorgt u objectieve informatie over kandidaten door het inzetten van persoonlijkheids- en competentietesten.

Zo werken we ondermeer met de Thomas International en Cebir testen.

Safety at work Talentus helpt u graag verder

Uitzendkrachten maken statistisch gezien meer kans op een arbeidsongeval dan de vaste medewerkers in een bedrijf. Veiligheid is dus een zaak van alle betrokken partijen: u als inlenend bedrijf, wij als uitzendpartner en onze uitzendkrachten.

Sinds 15/12/2010 is er een nieuw koninklijk besluit van kracht aangaande maatregelen in het kader van het welzijn op het werk voor uitzendkrachten. Zo is er een en ander gewijzigd aan de werkpostfiche en de verplichtingen van de betrokken partijen.

U hebt niet onmiddellijk de tijd u te verdiepen in deze materie? Geen probleem. Talentus helpt u graag verder.